The Hunting Party

alken_pheasantshooting_grosvenorprints

Vorden, 12 maart 1816
“Zodra de schemer viel, schalde de jachthoorn over het landgoed. De geweren verstomden; de jacht was ten einde. Het resultaat mocht er zijn: 12 fazanten, 53 duiven, 3 houtsnippen en 9 korhoenders. Moe maar voldaan keerde het gezelschap terug naar het kasteel, waar het varken al op het spit draaide en de gekonfijte eend in de oven stond. Het diner werd direct opgediend. Toen de magen vol waren en de wijnglazen leeg, werd er gedanst. En men danste tot de ochtendgloren een nieuwe dag aankondigde.”
Uit het logboek van de jachtopziener

Zaterdag 12 maart 2016
The Hunting Party

Locatie: Kasteel Vorden, De Horsterkamp 8-14, 7251 AZ Vorden
Dresscode: Empire/regency

Het jachtseizoen is begonnen! De welgestelde dames en heren hebben intrek genomen op hun buitenplaatsen. Overdag wordt er gejaagd, maar ook in de avond wil men graag vertier. Daarom nodigt Stichting Revérence op 12 maart 2016 al hun vrienden en kennissen uit voor een jachtfeest op Kasteel Vorden. Na een dag jagen of een koetsentocht langs de velden, trekt het selecte gezelschap zich terug in de gezellige eetkamer van het kasteel om te genieten van een heerlijk diner. Natuurlijk zou deze soiree niet compleet zijn zonder dat er gedanst wordt. Dus na het diner gaan alle meubels aan de kant en kunnen de voetjes van de vloer.

Lees hier meer over de jacht en jachtfeesten in de 19e eeuw.

Programma*

10.15 – 12.30 uur Koetsentocht & bezoek watermolen van Hackfort
12.30 – 13.30 uur Lunch in de Jachtzaal van Hotel Bakker
14.00 – 16.00 uur Drijfjacht op het landgoed (kleiduivenschieten)
18.30 – 23.30 uur Diner en soiree op kasteel Vorden

*Alle onderdelen van het programma zijn optioneel. Het is dus mogelijk voor elke activiteit apart een ticket te kopen.

Klik hier voor een uitgebreide programmabeschrijving.

Voor alle onderdelen zijn het aantal kaarten beperkt. Wacht dus niet te lang met de aanschaf van je tickets. Koop ze nu!

Koop nu je tickets

Bij te weinig animo behoudt Stichting Revérence de vrijheid om een onderdeel te annuleren. Bij annulering zal het aankoopbedrag worden teruggestort.