Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een kaartje voor een van jullie activiteiten kopen?
Dat kan via onze shop. Je kunt hier direct afrekenen met iDeal, Mister Cash of Paypal, of kiezen voor bankoverschrijving. Bij die laatste vervalt je aankoop als we binnen 8 dagen je betaling nog niet hebben ontvangen.

Het lukt me niet om mijn bestelling te plaatsen. Wat nu?
Wanneer het om technische redenen niet lukt om kaarten te bestellen, neem dan even contact op met onze secretaris/webmaster.

Gaat Stichting Revérence zorgvuldig met mijn privégegevens om?
Stichting Revérence gaat uiterst zorgvuldig met jouw privégegevens om. Deze worden niet aan derden ter beschikking gesteld en uitsluitend gebruikt om je te informeren over onze activiteiten en/of wijzigingen door te geven.

Ik heb een kaartje besteld voor een activiteit. Wanneer krijg ik dat?
Voor kleinere activiteiten krijg je geen ticket – de factuur die je bij je bestelling hebt gekregen via e-mail is dan voldoende. Bij grotere activiteiten, zoals het Historisch Bal, versturen wij de tickets enkele weken voor de datum van het evenement. Heb je niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Op jullie website zie ik dat het evenement waar ik naar toe wil is uitverkocht. Kan ik toch nog aan kaarten komen?
Het kan zijn dat iemand die kaarten heeft toch niet kan. Laat ons daarom weten dat je op zoek bent, dan kunnen we je mogelijk in contact brengen met iemand die van zijn kaartje(s) af wil.

Ik heb kaartje(s) voor een evenement maar kan niet. Kan ik mijn kaartje terug geven?
Zoals vermeld bij de kaartverkoop nemen wij geen kaarten terug. Maar we kunnen wel proberen je in contact te brengen met iemand die op zoek is naar kaart(en). Laat het ons dus even weten.

Wat gebeurt er als het evenement niet doorgaat?
Uiteraard doen wij er alles aan om onze evenementen door te laten gaan. Mocht een evenement toch worden afgelast, dan krijg je natuurlijk het bedrag van het toegangskaartje teruggestort. We kunnen echter geen vergoeding geven voor ander gemaakte kosten (zoals hotelboeking).